De connectiescan

Meer uit stages halen? Doe deze scan!

En schrijf je in voor onze gratis 9-delige cursus die al vele bedrijven heeft geholpen om nóg meer uit stages te halen.

Waarom deze scan
Je bent goed in je vak. En op basis van jouw expertise komen jonge mensen in  jouw bedrijf of organisatie stage lopen of afstuderen.
Dan heb je het misschien al gemerkt; Het begeleiden van een stagiair vraagt naast  jouw vakkennis ook hele andere vaardigheden.
‘Wat’ je aan een stagiair leert is relatief eenvoudig. ‘Hoe’ je die kennis overbrengt op een manier die past bij die specifieke stagiair is heel wat anders.

De Connectiescan
De Connectiescan geeft richting aan deze ‘hoe’ vraag. De scan is opgesteld met het doel om jouw organisatie te helpen om sneller en effectiever stagiairs te begeleiden. Gerichte verbeteringen in het proces en in de methodieken leveren betere stagiairs op. Het levert ook meer stagerendement op; Je stagiair werkt gemotiveerder, leert sneller en kan sneller zelfstandig functioneren. Dit kan allemaal zonder veel extra begeleidingstijd.

Stagiairs letten steeds vaker op de kwaliteit van de stagebegeleiding bij het zoeken naar een stage. Goede stagebegeleiding is daarmee een concurrentievoordeel in de strijd om talent!

De Connectiescan bestaat uit 12 vragen over vier onderwerpen:
De werving en selectie van stagiairs
De introductie van stagiairs
De begeleiding van stagiairs
De beoordeling van stagiairs
Met deze vragen heb je snel in kaart op welke onderdelen de stagebegeleiding goed loopt. Daarnaast is meteen helder waar je de stagebegeleiding kunt verbeteren.

Resultaat
Scan gedaan? Dan kun je via onze gratis 9-delige cursus wekelijks tips en trucs ontvangen om zelf de begeleiding te verbeteren. Je kiest daarbij het onderwerp waarvan jij denkt waar de meeste winst valt te behalen. Zo schep je zelf de voorwaarden om ‘Maximaal Stagerendement’ te realiseren; Een maximaal resultaat van de stage voor jouw organisatie én voor jouw stagiair.
Je wordt dus een betere stagebegeleider, je bespaart tijd en geld en je onderscheidt jouw bedrijf in de concurrentiestrijd om jong talent te winnen voor jouw organisatie.

Vul de connectiescan in

Ik ga akkoord met de privacyverklaring