Lancering het grote Stageboek op Inholland

21/08/18

Op 11 september is het zover: de launch van Het Grote Stageboek, geschreven door onze projectleider Maarten Brand, uitgegeven door Haystack.

We zijn er in de Waarderpolder dagelijks mee bezig; het verbinden van jong talent aan bedrijven. Daarbij valt het ons keer op keer op hoeveel enthousiasme en inzet er is voor het vinden en binden van jonge mensen.

Toch zien we ook dat bedrijven met de vraag zitten HOE ze die begeleiding goed aanpakken. En hoe ze zich kunnen onderscheiden van elkaar. Wat maakt hun bedrijf nou een uniek stagebedrijf? Waarom bij jou, niet bij de buurman? En hoe zorg je ervoor dat stagiairs bij jouw bedrijf een superleuke tijd hebben zodat ze enthousiast vertellen aan hun omgeving over hun ervaringen in jouw organisatie.

Daarover gaat het boek, dat om een of andere onverklaarbare reden het ALLEREERSTE managementboek is voor stagebegeleiding.  Zo’n belangrijk onderwerp, zo weinig vakliteratuur.

Daarom zijn wij er supertrots op dat wij de eerste zijn die een duit in het vakliteraire zakje doen met Het Grote Stageboek voor Werkgevers. Dit boek lancering wij op de Haarlemse Startup Campus op 11 september.

Graag nodigen we je uit om hierbij aanwezig te zijn.

Verwacht vooral veel mogelijkheid om onder het genot van met de auteur en overige aanwezigen in gesprek te gaan. Daarnaast zullen uiteraard experts aan het woord komen over het belang van goede stages vanuit zowel onderwijs- als bedrijfsperspectief.

Meld je nu aan!

 

 

Andere berichten

Stagebureau maakt een tussenstop.

24/09/18

Stagebureau op RTL 4

14/09/18
Ik ga akkoord met de privacyverklaring