Wij zijn Stagebureau Connectie. 

Het lokaalste stagebureau van Nederland.

 

Missie

Wij geloven dat stages de beste methode zijn om jong talent en bedrijven te laten kennismaken. En dat beide partijen die kennismaking het liefste lokaal doen. Wij zijn op een missie om die lokale kennismaking  beter en eenvoudiger te maken. 
Stages in Haarlem

Stagebureau Connectie is het lokaalste platform voor stages in Haarlem en omstreken. Het is een succesvolle samenwerking tussen ondernemers, overheid en onderwijs. Doel is om jonge mensen in contact te brengen met lokale bedrijven via stages.

Waarom? 

Jonge mensen weten vaak niet goed dat onze regio vol zit met prachtige bedrijven waar volop stagekansen zijn.
Voor bedrijven kan het verspreiden van een stage een tijdrovende en soms frustrerende klus zijn. Iedere school heeft een eigen aanmeldformulier, iedere site een eigen inlogcode. Gedoe!

Hoe we dit doen

Stagebureau Connectie lost dit probleem op door stagekansen via één eenvoudig platform zo effectief en efficiënt mogelijk te verspreiden. Geen gedoe meer!

Lokale bedrijven komen beter in beeld bij jonge mensen op zoek naar een stage / afstudeeropdracht. Talent blijft zo beter behouden voor de regio.  

Aanbod

Door onze lage kostenstructuur en dankzij de steun van onze partners bieden wij onze basisdiensten tegen een extreem laag tarief aan.

Aanvullend kunnen wij dankzij onze brede netwerk van partners een scala aan mogelijkheden bieden om stagevacatures extra onder de aandacht te brengen. Denk aan fotografie, video, virtual tour, een persoonlijke search opdracht et cetera. Alles is te vinden op onze tariefkaart

Voor geplaatste vacatures geldt:

  • Vacatures worden via meer dan 20 kanalen verspreid, o.a. direct naar stagecoordinatoren
  • Vacatures worden verspreid via sociale media
  • Vacatures maken wij SEO-optimaal
  • Vacatures blijven 90 dagen online en verlopen automatisch
  • Studenten kunnen rechtstreeks bij u solliciteren, geen gedoe met tussenpersonen
Vacature vandaag nog aanmelden

Parkmanagement

Stagebureauconnectie.nl is in 2015 opgericht als onderdeel van stichting Parkmanagement Waarderpolder waarderpolder.nl/parkmanagement. Projectleider is Maarten Brand.

Partners zijn IKH, Gemeente Haarlem, Nova college, Inholland en de Rabobank.

IKH
Gemeente Haarlem
Nova College
Rabobank