Stages in Haarlem

Stagebureau Connectie is het lokaalste platform voor stages in Haarlem en omstreken. Het is een succesvolle samenwerking tussen ondernemers, overheid en onderwijs. Doel is om jonge mensen in contact te brengen met lokale bedrijven via stages.

Waarom? Omdat wij geloven dat stages dé ideale kennismaking zijn tussen bedrijven en jong talent.

Jonge mensen weten vaak niet goed dat onze regio vol zit met prachtige bedrijven waar volop stagekansen zijn.
Voor bedrijven kan het verspreiden van een stage een tijdrovende en soms frustrerende klus zijn. Iedere school heeft een eigen aanmeldformulier, iedere site een eigen inlogcode. Gedoe!

Stagebureau Connectie lost dit probleem op door stagekansen via één eenvoudig platform zo effectief en efficiënt mogelijk te verspreiden. Geen gedoe meer!

Lokale bedrijven komen beter in beeld bij jonge mensen op zoek naar een stage / afstudeeropdracht. Talent blijft zo beter behouden voor de regio. 

Wat doen wij voor uw bedrijf?

  • Verspreiding van stagevacatures via ons platform via        minimaal 20 kanalen (online én offline)
  • Ondersteuning bij de inrichting van de stageplaats;
  • Online én persoonlijk contact 

Stages zijn zo dé springplank naar een krachtige start op de arbeidsmarkt in onze regio.

 Zo werkt het voor werkgevers

Meld je bedrijf aan en plaats je vacature. We verspreiden je stageplaats direct via onze vele online en offline kanalen. Via een eigen inlog beheer je eenvoudig je gegevens en vacatures. Is een oude vacature weer actueel? Dan activeren wij die weer met één druk op de knop. Zo ben je altijd verzekerd van brede verspreiding van jouw vacature. Handig toch?

 

Aanmelden>

 

Zo werkt het voor studenten en scholen

Student? Stel een ‘stage-alert’ in. Zodra zich een stagekans voordoet sturen we meteen een berichtje! Je kunt rechtstreeks op vacatures reageren en solliciteren, zonder tussenkomst van Stagebureau Connectie. We werken continue aan het nóg eenvoudiger maken van sollicitaties; hou ons platform in de gaten!

Aanmelden >

 

Maatwerk in stagebegeleiding

Tijd, geld en energie besparen. Dat is geweldig, maar tijdens een stage is het onvermijdelijk dat je investeert in jong talent.
Tijd, geld en energie besparen én goede stagebegeleiding bieden? Kan dat? Vaak wel!
De beste leeromgeving ontstaat als school, student en bedrijf hun eigen rol begrijpen én weten wat zij van elkaar kunnen verwachten. Maximaal stagerendement, noemen wij dat.  Doe De Connectiescan en abonneer je op een van onze gratis e-mailcursussen. Je kunt ook een van onze e-books over stagebegeleiding downloaden. Niet downloaden? Mailtje sturen! stagebureau@waarderpolder.nl

Een traject op maat? Kan ook! Neem contact met ons op via info@stagerendement.nl

Aanbod

Dankzij de steun van onze partners zijn de diensten van het stagebureau voor bedrijven uit de Waarderpolder (postcode gebied 2031) gratis. De onderstaande tarieven gelden voor bedrijven buiten het postcodegebied 2031.

Voor geplaatste vacatures geldt:

  • Vacatures worden via meer dan 20 kanalen verspreid, o.a. direct naar stagecoordinatoren
  • Vacatures worden verspreid via sociale media
  • Vacatures maken wij SEO-optimaal
  • Vacatures blijven 90 dagen online en verlopen automatisch
  • Studenten kunnen rechtstreeks bij u solliciteren, geen gedoe met tussenpersonen
Vacature vandaag nog aanmelden

Parkmanagement

Stagebureauconnectie.nl is in 2015 opgericht als onderdeel van stichting Parkmanagement Waarderpolder waarderpolder.nl/parkmanagement. Projectleider is Maarten Brand.

Partners zijn IKH, Gemeente Haarlem, Nova college, Inholland en de Rabobank.

IKH
Gemeente Haarlem
Nova College
Rabobank