Voor scholen

Wij zijn het lokaalste stagebureau van Haarlem

Stagebureau Connectie is opgericht als samenwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven. Het is onze missie om Haarlemse bedrijven te verbinden met jong MBO en HBO talent. Wij zijn een combinatie van een online platform met een persoonlijke, lokale benadering. Niet voor niets noemen wij ons ‘het Lokaalste stagebureau van Haarlem’
Inmiddels werven al meer dan 200 bedrijven in Haarlem stagiairs via ons bureau. Al meer dan 500 studenten solliciteerden op een van de uitdagende stagekansen!

Wij vergroten uw netwerk en besparen u tijd.

Studenten op het MBO en HBO (en sommige stagecoordinatoren) hebben te weinig inzicht in de vele stagekansen bij Haarlemse bedrijven.
Dit is zonde omdat de onderwijsinstelling én de student kansen missen. Veel Haarlemse bedrijven staan te springen om jonge mensen te helpen in hun ontwikkeling als professional. Stagebureau Connectie maakt het vinden en doorlopen van een stage in Haarlem makkelijker voor onderwijsinstellingen en voor studenten. Bovendien helpen wij bedrijven en studenten om nóg meer uit de stage te halen. Dit noemen wij ‘Maximaal stagerendement’; een maximaal resultaat van een stage voor student én bedrijf.

Voor studenten

Studenten kunnen via ons platform eenvoudig solliciteren op stagevacatures. Wij zorgen ervoor dat deze vacatures voldoen aan de gestelde eisen.
Wij matchen niet; Solliciteren is wat ons betreft een belangrijke leerervaring is voor een student.
Wel kijken wij hoe wij het sollicitatieproces steeds efficienter kunnen maken. Bovendien houdt ons platform studenten automatisch op de hoogte van nieuwe stagekansen via een ‘stage-alert’.
Stel stage alert in >

Voor stage-coördinatoren

Bent u stage coördinator? Dan weet u dat het bijhouden van een stagebank een behoorlijke klus kan zijn. Met onze stage-alerts bent u continue op de hoogte van stagekansen in uw vakgebied. 

Het stagebureau geeft ook regelmatig sollicitatietrainingen en workshops aan studenten. Studenten kunnen zich zo goed voorbereiden op de stage. Daarnaast 
Neem contact op >

Met resultaat

Onze aanpak leidt tot betere matches, betere stagebegeleiding en meer gemotiveerde studenten. Een onderwijsinstelling bespaart veel tijd op de stagecoördinatie, terwijl de kwaliteit van de stages voor alle betrokken partijen stijgt. En niet onbelangrijk; de stage coördinator houdt zelf controle over de stages én vergroot het eigen netwerk.

Meer weten?

Graag vertellen wij u meer over onze aanpak en ons aanbod. Bekijk ondertussen onze vacatures. Vergeet u niet aan te melden voor ons stagejournaal!

Maatwerk

Wenst u een maatwerkoplossing voor uw school om het aanmelden en verspreiden van stagekansen snel en efficiënt te laten verlopen? Dan helpen wij graag. Bel met Maarten Brand op 06-26694337 of stuur een e-mail naar stagebureau@waarderpolder.nl

Ik ga akkoord met de privacyverklaring